Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Genç Sohbet Sitesi

Bütün gençlerin toplanabileceği genç sohbet sitesi hizmete girmiştir. Bu fikri hepinizin beğeneceğini umuyorum. Bizim sitemiz özellikle Ceza Sohbet kullanıcıları yani hepsi genç arkadaşlardır.
Hepsi birbirinden yaratıcı beyinlere sahip ve diğer kişilere hep fark atmıştır. Bizim amacımız bu bütün beyinleri tek bir yere toplayıp yeni projelerle uğraşmaktır. Bununla birlikte ise hem özel hemde eğlenceli bir oda kurmak istiyoruz.
Her daim son zamanlarda sosyal medya da zaman geçiren bu gençlerin çoğu kafalarını çalıştırmamaktadır. Bizim ise amacımız hepsini bizim bu genç sohbet odalarına yönlendirmektir.
Gençlere kesinlikle hiç bir yasak bulunmamaktadır bütün projelerinizi hiç çekinmeden bizlerle paylaşabilirsiniz. Burada bulunan herkes özgürdür kimse müdahale edemez.
Bazı zamanlarda biz yöneticiler bile sohbetlerimizi argolarla süsleyip haddimizi aşabiliriz. Ama bu durum da dahi kimse bize müdahale edemez. Kanalda sürekli sohbetin aktif olması gerekir. İşte bu yüzden free bırakmaktayız herkesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazamıyorsanız bilgi aşağıda.

- Eğer google üyesi değilseniz.

Adı/Url seçeneğini seçiniz.
- Adı/Url seçeneğini girdikten sonra yorumunuzu yapabilirsiniz.