Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

31 Mayıs 2014 Cumartesi

Beşiktaş Sohbet, Beşiktaş, BJK, Beşiktaş Sohbet Odaları

Sevgili sohbet userlerimiz yine yeniden merhabalar. Beşiktaşlı bütün kardeşlerimiz için biraz tarihimizi anımsamak istedik. Bin dokuzyüz üç tarihinde kurulan Beşiktaş Jimlastik Klübü BJK amblemi ile Türkiye futbolunun önde gelen isimlerindendir.
Bizler beşiktaş sohbet kullanıcıları olarak takımımıza tam destek verebilmek amacı ile sanalalem üzerinde taraftarları buluşturmak istiyoruz. Bu konuda sizlerden bir kaç taleplerimiz olucak. Takımımızı her konuda desteklemek isteyen ölümüne beşiktaşlı olan kullanıcılarımızın olduğunu çok iyi biliyoruz.
Tarihimizi asla unutmadan sürekli olarak güncel ve maçlar hakkında görüşüp konuşmak ve hatta bilet satımları için bile Beşiktaş sohbet odaları kategorisinde yer alan herşeyden faydalanabiliriz. Yeni futbolcularımızın t-shirtleri vs herşeyini burada bulabilme imkanımız doğmaktadır.
Sizler de beşiktaş takımını tutuyorsanız henüz geç kalmış değilsiniz arkadaşlar. Bize katılıp kombine biletlere sahip olabilirsiniz. Veya beşiktaşlı olan arkadaşlarımızla online ücretsiz sohbet edebilirsiniz. Hatta ve hatta var olan bütün maçların oynanacak maç tarihlerine kadar herşeyi öğrenip gerçek bir beşiktaşlı olabilirsiniz.
Sitemiz üzerinde herşey ücretsizdir tek beklentimiz dilden dile dolaştırılmasıdır. Diğer kullandığımız bir tabir ise çarşı sohbet olarak bilinir arkadaşlar. Bildiğiniz gibi taraftarların bir çok isimleri vardır. Özellikle herkesin dilinde olan çarşı herkese karşı! cümlesini hafızalara kazıtmışlardır. Buradan bütün beşiktaş camiasına sevgi ve saygılar sunuyoruz..

Geveze Sohbet Siteleri

Çok fazla konuşan insanların geveze olduğunu bütün herkes bilir. Fakat sohbet eden insanlar hele ki seviyor ise malesef bu durum kaçınılmaz oluyor. Son zamanların markası haline gelen geveze sohbet ise birden çok fazla insanın sürekli olarak faal bir şekilde kanalda sohbet akışını irdelemesi durumuna denmektedir. Bu insanları bütün herkes çok sever çünkü işi gücü makaradır. Her gelen kullanıcıya laf atarlar mutlaka hazır cevaplardır. Geçirdikleri günün %70 ini bu siteler üzerinde harcarlar ve bütün herşeyden haberleri olur. Sunucunun dedikoducusu bile bunlardır. Merak ettiğiniz birisi hakkında bir soru sorsanız anında cevabını alabilirsiniz. Kaliteli sunucular için aslında bu durum çok normal birşeydir. Çünkü devir artık internet ve web devridir. Gelen herkes web üzerinden girip kanallarda sohbet etmek için bulunuyorlar. Bu durum da kanalda bu tür geveze chat yapan kullanıcılar olmazsa eğer bir giren insan bir daha bu sitelere girmez. Bu da hiç kimsenin işine gelmez diyebilirim. Sizin yapmanız gereken şey nedir biliyormusunuz? IRC platformuna adım attığınız andan itibaren mevcutta bulunduğunuz bütün kanalları tek tek takip edip, genelde orada online olan kişileri seçmek ve bu kişilere yardımcı olmaktır. Sizde o zaman sunucuda hem görev alabilirsiniz hemde bizim gözümüzde sunucu ile ilgilenen kişi moduna geçersiniz. Durmak yok asla, gevezeliğe devam..

29 Mayıs 2014 Perşembe

Live Chat, Live Chat Odaları, Live Chat Siteleri

Bütün insanlar için teknoloji gerçekten çok önemli ve gerekli birşeydir. İnsanlar hayatları boyunca teknoloji sayesinde bir çok faydalar sağlamaktadır. Şuanda Türkiye'nin ve bizlerin bulunduğu çağın ismini soracak olursak gerçektende Teknoloji çağı diyebiliriz. En çok bizim işimize yarayan kısmı ise internet ortamıdır aslında. İnternet sayesinde artık normal hayatta da bütün sorun ve problemlerimizi çözebileceğimiz gereksinimlerin olduğunu bilmek bizlere mutluluk veriyor. Konuya girecek olursak aslında arkadaş ihtiyacımızı bile sanalalem üzerinden gerçekleştirebiliyoruz buda bize teknolojinin sağladığı birşeydir. İnsanlar normal hayatta kafa yapısına uygun kişiyi bulmakta zorlanırken sanalda rahatlıkla bunlara ulaşabilirler. Burada kurulu olan arkadaşlık siteleri bizim aradığımızı saniyede bulmamıza yardımcı olmaktır. Bu tür sitelerden internet üzerinde haddinden fazla vardır tek yapılması gereken live chat sayfasına üye olup bu anı yaşamaktır. Hemen üye olup aradığınız partneri bulabilirsiniz. Daha da açıcak olursak arkadaşlar live chat siteleri sayesinde görüşemediğiniz veya uzakta daha doğrusu gurbette olan arkadaşınız eşiniz dostunuz var ise bile onlarla online olarak görüşebilirsiniz, hasret giderebilirsiniz. Bu yüzden bizim için live chat odaları çok önemlidir. Burada insanlar özellikle ne aradığını bilirler, eğlenceli zaman geçirmek isteyenler bile bu platformu rahatlıkla kullanabilirler. İyi eğlenceler..

Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer

Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer

Elif turan büyük istersen şarkısı

28 Mayıs 2014 Çarşamba

EfeCan - Diss Too Piyasa - 2014

                            Efecan - Diss Too Piyasa - 2014


Bizim Mekan Chat,Bizim Mekan Sohbet Odaları

Bizim Mekan Sohbet Odaları
İnternet ortamının uzun yıllar boyunca adından söz ettiren bizim mekan sunucusu acaba bu kadar zamandır tepede kalma sebebi nedir? Bunları biraz araştırırken rastladığımız üç beş tane sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
Kullanıcısına ilk önce bütün kolaylık ve güvenilirliği mutlaka sağlıyorlar. Java problemi olmadığı için kolayca sunucuya girilebilen bir arayüzü ile bütün herkesi memnun etmeyide ayrıca başarıyorlar.
Sunucu içerisindeki tutum ve davranışları, kullanıcıların hoşuna gidiyor. Sunucu içerisinde hiç kimseden ücret talep edilmiyor ve herkes zevkle iş yapıyor. Kısacası hak edip çalışan hakkını alıyor.
Kendi kendine marka olan bu platform bizim mekan sohbet odaları kategorisi altında en tepede ve zirvededir. Kullanıcı kitlesi ortalama bin kullanıcıdan oluşmaktadır. Bunların rahatlıkla 500 tanesi ise kalıcıdır diyebiliriz.
Her daim son zamanlara ayak uydurarak teknolojide de ilerliyorlar. Kaliteli bir arge çalışma ekibi vardır. Buna genellikle kullanıcılarda katılır ve sürekli yeni fikirler ortaya çıkarırlar. Son dakikaya kadar yaptıkları projeleri asla kimseyle paylaşmazlar. Tamamen biter hakim olurlar ondan sonra paylaşırlar bu da en büyük özelliklerinden birisidir yönetimin.
Arkadaşlar sizde sunucunuz kemikleşsin ve büyük bir global sunucu olmak istiyorsanız eğer bu siteyi örnek alabilirsiniz. Öncelikle kullanıcılarınıza güveniniz tam olması gerekir. Keyifli sohbetler dileriz..

Kumar oynama alışkanlığı

Değerli Sohbet sakinlerimiz bugün sizlere Ceza sohbet sitemiz üzerinden biraz farklı bir makaleden bahsedeceğiz. Son zamanlarda dikkatimizi çeken şans oyunları binlerce insanın zengin olmasını veya zengin olanların herşeyini kaybetmesine neden olur. İnsanlar kolay para kazanmak için bu tür oyunlara başvuruda bulunurlar.
Türkiye de en çok popüler olan şans oyunları ndan bahsedecek olursak eğer, milli piyango - sayısal loto - iddaa ve at yarışı olarak bilinir. Bizim türk milletinin hemen ve anında basit para kazanma hastalığı vardır. Norma kumar olarak tabir ettiğimiz kumarhanelerin hepsi Türk kanunlarına göre kapatılmıştır. Bunun yerini artık bu bahsettiğimiz şans oyunları almıştır.
Kumar oynamak hiç bir zaman kabul edilemez çünkü haram olarak bilinir. Fakat bugün kazanırsınız yarın bunun 10 katını kaybedersiniz bu böyledir. Açıklamalara göre ki bu doğru, bir kere kumar oynayıp kazanan birisi ikinci ve üçüncü defa şansını deneyip kazandığının 3 katını ödemiştir ve tövbe etmiştir.
Kumar oynamak bir ailesinin ocağını mutlaka söndürür. Çünkü evinin rıskını daha çok para kazanma hırsı ile o illete yatırtır. Yaş sınırı olmaksızın büyük küçük herkes bu merete ilgi duyar. Genellikle üniversite öğrencileri çok ufak kuponlar yapıp bu şans oyunlarında şanslarını denerler. Hepsi gereksizdir kimse helal yol ile para kazanmazsa o kazandığı şey bir gün biter ve ne olduğunu anlamazsınız.

Murat boz & Soner sarıkabadayı İki medeni İnsa

Ajda pekkan Yeniden Başlasın Şarkısı Dinle

27 Mayıs 2014 Salı

Ceza - Yerli Plaka,Ceza Rap Sarkı Sözleri

Üstüme iyilik sağlık a Dostlar,
Ceza - Yerli Plaka Sözleri

Ceza Rap yapar çok kötü toslar
Bokslarınızı Bakıma alın a foslar
Dostlarınıza yakın olun a be kozlar
elinize geçti neredesin a Popstar?
Lossva salonu ayakkabı boya kostar,
Az konuşana kurdele takacaklar,
Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.

yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var,
eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inada inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ettiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.

plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...

öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.

plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...

dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes,
ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömür de belli ineceğin o katta,
düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes,
zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...

plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...

haha!
ceza
2006
yerli plaka
plakam yerli sırtım terli
istanbul anadolu yakası
üsküdar-kadıköy
digitolia records
ha!
ben hep burdayım
plakam yerli
yerli plaka 2006
ha!ha!

Tarkan-İşim Olmaz

League Of Legends,League Of Legends Oyna,League Of Legends İndir,League Of Legends Hileleri

League Of Legends League Of Legends Oyna League Of Legends İndir League Of Legends Hileleri Sitemizde

Norm Ender-Çıktık Yine Yollara

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Canlı Sohbet,Canlı Sohbet Siteleri,Canlı Chat,Online Sohbet

                                   
Canlı Sohbet İcin Tıkla
                Canlı Sohbet

Canlı Sohbet sitemiz hizmetinizdedir.Kız arkadaslar bulun,sevgili bulun,arkadaslıklar edinin,dostluklar edinin,Hos sohbetler bizden sohbet sizden

Karışık yabancı şarkılar en sevilen top 20

Genç Sohbet Sitesi

Bütün gençlerin toplanabileceği genç sohbet sitesi hizmete girmiştir. Bu fikri hepinizin beğeneceğini umuyorum. Bizim sitemiz özellikle Ceza Sohbet kullanıcıları yani hepsi genç arkadaşlardır.
Hepsi birbirinden yaratıcı beyinlere sahip ve diğer kişilere hep fark atmıştır. Bizim amacımız bu bütün beyinleri tek bir yere toplayıp yeni projelerle uğraşmaktır. Bununla birlikte ise hem özel hemde eğlenceli bir oda kurmak istiyoruz.
Her daim son zamanlarda sosyal medya da zaman geçiren bu gençlerin çoğu kafalarını çalıştırmamaktadır. Bizim ise amacımız hepsini bizim bu genç sohbet odalarına yönlendirmektir.
Gençlere kesinlikle hiç bir yasak bulunmamaktadır bütün projelerinizi hiç çekinmeden bizlerle paylaşabilirsiniz. Burada bulunan herkes özgürdür kimse müdahale edemez.
Bazı zamanlarda biz yöneticiler bile sohbetlerimizi argolarla süsleyip haddimizi aşabiliriz. Ama bu durum da dahi kimse bize müdahale edemez. Kanalda sürekli sohbetin aktif olması gerekir. İşte bu yüzden free bırakmaktayız herkesi.

25 Mayıs 2014 Pazar

Cash Flow Tüm Şarkı Sözleri

Cash Flow Tüm Şarkı Sözleri

Eskiden rap daha güzeldi yes!
Sokakta geçen muhabbeti iyi kes
Resmim asılı karakolun duvarında
Şekilli kaldırımlar toz pembe dünya
Dünya hain herkes de paranoya
Bi oraya bi buraya sürüklenen furya
Vurya kafanı dumanı kafanı dumanı
Tam zamanı dediğinde alırlar paranı
Kalırsın piç gibi ortada hiç gibi
Ortaklar seni ezer geçer aynı vinç gibi
İpi sapı belli olmaz beş tane tiple
Dayanırlar kapına siyah jeeple
Sokakları anlatırız böylelikle
Ne kaldı geriye Türkçe Rap geriye
Crak delirtir adamı deliye
Geldim geriye sen döndün deliye


[Nakarat]
Her yerde ismim aynı Cash ve de Flow
Ya da hız ve de slow
Yovv Dumanında kov
Noldu lovv ayık ol bu yeni Hydro
İki sıfır on mikrofon da real şov


Bir dakika da değişir her şey
Seni sikmedik diye böyle değişen şey
Gece on ikiden sonra suck my dick
Ama mothafucka west side yok panik
Senin eteğin eksik kolpasın keklik
Tuvalette klip çekmiş vermiş bi teklik
Fanatik mikrofonuma hızlı ve slow
Diplomatik kriz yaratan flow
Hip hop ormanında ben kral sen tur at
Çok paran varsa yakarsın puro
Bu protesto tesko leşko
Peşpeşe adamlar sen kaç lesko
Sayko real orijinal kill
Bunu bil bunu bil bunu bil
Timsah gözyaşlarını sil
Hepinizin girdiği trip 8 Mile

[Nakarat]
Her yerde ismim aynı Cash ve de Flow
Ya da hız ve de slow
Yovv Dumanında kov
Noldu lovv ayık ol bu yeni Hydro
İki sıfır on mikrofon da real şov

Nomad Tüm Şarkı Sözleri

Nomad Tüm Şarkı Sözleri

Bizim partinin tamamı genç kolu
Havadadır iki eli belli olmaz sağı solu
Yasak yok peace müzik bizim ilacımız
Hedefe ulaşırken son model aracımız hiphop
Hastasıyız taze kadının
Mis gibi kokusuyla çıtır piliç tadının
Zevki pahalı bizimkisi havalı
Dişi deyip küçümseme alır yere façanı
Göster kendini yakala ritmi
Konuştur vücut dilini duyulsun ismin
Düşlerinse hedefin boş durma şimdi
Tuvali kasnağa ger ve çiz o resmi
Yüksek desibele müsade edeceğiz
Eğlencenin hakkını fazlasıyla vereceğiz
Bol bol para basıp birlikte yiyeceğiz
Kapıdan kovsalar bacadan gireceğiz


[Nakarat]
Patla dök içini bir şey kalmasın
Patla kimse bu gece uyumasın
Patla çek pimi geç olmasın
Rahatla biz varız iktidarda


Değiştirmek istemez misin benimle sistemi
Üstelik bir yol var hem de estetik
Felsefik değil basit egzotik
Al gel oy ver bize getir istek listeni
Zamanla yeni düzeni kuralım hep beraber ileri
Misyonumuz eğlence
Sanat bilim içerir ve vekillerim halkın içindedir beyim
Bulamazsan kürsüde beni sahnenin içindeyim
Baskıyla susturuldu toplum
Şiddet kültürüyle büyütüldü bir çok tohum
Yayı ger oku at yıkılsın bu barikat
Hakikat yüzüne tokat önce biraz acı tat
Sonra patlat
Yaslan arkana sen rahat ol
Özgürlük uğruna bul bir yol
Bu partide her türlü malzeme bol
Partimizin alt yapısı karizması


[Nakarat]
Patla dök içini bir şey kalmasın
Patla kimse bu gece uyumasın
Patla çek pimi geç olmasın
Rahatla biz varız iktidarda

Karışık Şarkı,Müzik dinle 2014 Yabancı

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Ceza Sohbet | Ceza Chat

                            Ceza Sohbet | Ceza Chat


Sohbet Burada! Türkiye'nin Hatta Dünyanın Dört Bi Yanından
Arkadas Edinmek İcin Sohbet Sitemize Katılmanız Yeterlidir.

Sohbet Sitemiz Javasız Üyeliksiz ve Ücretsizdir.

Enes Sohbet | Ceza Sohbet

Enes Sohbet | Ceza Sohbet
 enes sohbet, ceza sohbet, feda sohbet, taze sohbet, rap sohbet, javasız sohbet, üye olmadan sohbet, feda chat, geloyun sohbet.,

sean paul got to love you dinle

Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer

Gökhan Özen Şanlıurfada,Gökhan Özen Şanlıurfa İmza Günü

Gökhan Özen Şanlıurfa İmza Günü

Gökhan Özen
Sevilen sanatçı Gökhan Özen Şanlıurfa Piazza'da Sevenleri ile Gerçekleşecek Mini Konser ve İmza Günü'nü Kaçırmayın
25 Mayıs Pazar günü saat 13:00'da

23 Mayıs 2014 Cuma

Cash Flow Tüm Şarkı Sözleri

Cash Flow Tüm Şarkı Sözleri


Eskiden rap daha güzeldi yes!
Sokakta geçen muhabbeti iyi kes
Resmim asılı karakolun duvarında
Şekilli kaldırımlar toz pembe dünya
Dünya hain herkes de paranoya
Bi oraya bi buraya sürüklenen furya
Vurya kafanı dumanı kafanı dumanı
Tam zamanı dediğinde alırlar paranı
Kalırsın piç gibi ortada hiç gibi
Ortaklar seni ezer geçer aynı vinç gibi
İpi sapı belli olmaz beş tane tiple
Dayanırlar kapına siyah jeeple
Sokakları anlatırız böylelikle
Ne kaldı geriye Türkçe Rap geriye
Crak delirtir adamı deliye
Geldim geriye sen döndün deliye


[Nakarat]
Her yerde ismim aynı Cash ve de Flow
Ya da hız ve de slow
Yovv Dumanında kov
Noldu lovv ayık ol bu yeni Hydro
İki sıfır on mikrofon da real şov


Bir dakika da değişir her şey
Seni sikmedik diye böyle değişen şey
Gece on ikiden sonra suck my dick
Ama mothafucka west side yok panik
Senin eteğin eksik kolpasın keklik
Tuvalette klip çekmiş vermiş bi teklik
Fanatik mikrofonuma hızlı ve slow
Diplomatik kriz yaratan flow
Hip hop ormanında ben kral sen tur at
Çok paran varsa yakarsın puro
Bu protesto tesko leşko
Peşpeşe adamlar sen kaç lesko
Sayko real orijinal kill
Bunu bil bunu bil bunu bil
Timsah gözyaşlarını sil
Hepinizin girdiği trip 8 Mile

[Nakarat]
Her yerde ismim aynı Cash ve de Flow
Ya da hız ve de slow
Yovv Dumanında kov
Noldu lovv ayık ol bu yeni Hydro
İki sıfır on mikrofon da real şov

Mustafa Sandal Şarkıları Dinle

22 Mayıs 2014 Perşembe

Dj ryno Fell İn Love Dinle

Mustafa Ceceli 2012 Dinle Es Albümü,Mustafa Ceceli Dinle

Mustafa Ceceli

Grup Hepsi Dört Yüz,Grup Hepsi Dört Yüz Şarkıları Dinle 4 yüz

Nostaji Şarkıları Dinle eski şarkılar

2013 -2014 yabancı remix parçaları dinle

Yabancı Hareketli Parçalar, Yabancı Hareketli Parçalar Dinle İndir,Dinle İndir

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Omegle-Chat

Omegle Chat'e Hoşgeldiniz.Omeglenin Bir Değişiği Olan Yalnız Sohbet'te doya doya sohbet edebilir yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ayrıca Sohbet Sitemizde Adminlerimiz mevcuttur. Rahatsız olduğunuzda direk müdahele edebilirler. Bunun yanı sıra blogumuzda burçlarınızı ve haberlerinizi takip edebilirsiniz. Keyifli Sohbetler Dilerim

Tarkan-İşim Olmaz,Tarkan,Tarkan Dinle

20 Mayıs 2014 Salı

Da Poet'in Tüm Şarkı Sözleri



[Da Poet]
Yalanlara boğduğunuz nesilim
Üstünden doyduğunuz kesim bu da son raddesi!
Satıldı sokaklar bölündü caddesi!
Yüreğimden kopup gelen bir çığlığın sesi bu
Yalanlara boğuldukça çoğunlukla inanmadık
Altı milyar köleydik biz ayakları prangasız!
Aklımda hürriyetin krampları!
Beni savaşa yollama dürüstlüğüne inanmadım!
Hiç sevmedim seni çünkü gözün istediğini görür
Politika legalleşmiş yalan söyleme türü
Sansür kanser gibi yürür
Yaşıtlarım prozac nation bölündükçe bölüné
Görün! Cehalet yolu açıldı zehir gibi, kaçındım
Tüccarlar kefenine cep dikmeye kararlı
Hiç sevmedim seni ve de yandaşın değilim
Rapim sonsuza dek aydınlık için üç dakika karanlık
Siyaset hamaset değil paraya paralel
Alışveriş merkezi olsun her yer daha ne?
Popüler değilse katliamdan sana ne?
Hiç sevmedim seni ettiniz rapi de arabesk



[Nakarat x2 - Hayki]
Herkes saklanıyor
Gittikçe daha dibe saplanıyor
Ne dediğinin anlamı yok
Hiç kimse dilinden anlamıyor
Hiç sevmedim seni
Hiç sevmedim seni


[Hayki]
Karanlığa dua edip yalanlara boğul
Beni geçmişimden utandır ve ihanetle yoğur
Paran varsa zaman durur, sevgi toprak gibi kurur
Bugün aksesuar gurur, çünkü samimiyet çürür
Vakit buldukça yaşa, doğa verdikçe bitir
Canın çektikçe tüket, ömür yettikçe yitir
Razı kaldıkça esir bu nesil bir çağın yetimi
İnan köpek yese kudururdu insanın etini!
Ben hiç sevmedim ki seni çünkü bir verip bin aldın
Ancak savaş sulh içinse ben de sıkarım silahımı
Bırak rap benim günahım olsun çekerim cezamı
Nasılsa bir gün bu hayatla keserim selamı
Hiç sevmiyorum seni hakka tetik çekti tabancan
Ben nefret ettim kurallardan tüm hayatım boyunca
Sen istikbali oyuncak sanınca koktu pis niyetin
İstemiyorum hesap cüzdanına kayıtlı hürriyeti
Omuzla sınırlarını kır kapı gibi
Bildiğini gizler basın hem de sır küpü gibi
Gözün aydın elde medya uyu sahnelendi oyun
Ana rahmi siyaset doğurdu nur topu gibi


[Nakarat x2 - Hayki]
Herkes saklanıyor
Gittikçe daha dibe saplanıyor
Ne dediğinin anlamı yok
Hiç kimse dilinden anlamıyor
Hiç sevmedim seni
Hiç sevmedim seni


[Hayki]
Dedim ki sevmedim seni her hâlin yapmacık
Bol kıyafetlerini çıkartıp meslek edin kapkaçı
Defter yerine taş taşı, al! Kalemle sırt kaşı
Ulan rap senin makyajın it. Söz, dilin kırbacı
Dert olur kel başım sana sakallı sabıkam
Ya kulağını çek kapımdan ya gel müziğime bağlı kal
Tok karınla kıç üstünde yazıp, çizip, küfür, savur
Kotan sağolsun ki kablosuz modemle vatan savun


[Da Poet]
Sevmedim hiç seni, hiç samimi gelemedin
Bir köpek kadar bile sadakati beceremedin
Heceleme adımı ateşe verdim her şeyi
Canını sıkmak istemem sadece gerçeğim
Değişmedi yılan gibi derim
Dostuma kurumadı ki yürekten akan nehir
Sahte akıllıdan iyi gönülden olan deli
İtiraf etmeliyim ki hiç sevmedim seni
Çünkü;


[Nakarat x2 - Hayki]
Herkes saklanıyor
Gittikçe daha dibe saplanıyor
Ne dediğinin anlamı yok
Hiç kimse dilinden anlamıyor
Hiç sevmedim seni
Hiç sevmedim sen

Hakan peker - Karam Şarkısı Dinle

Live Chat, Live Chat Odaları, Live Chat Siteleri

Bütün insanlar için teknoloji gerçekten çok önemli ve gerekli birşeydir. İnsanlar hayatları boyunca teknoloji sayesinde bir çok faydalar sağlamaktadır. Şuanda Türkiye'nin ve bizlerin bulunduğu çağın ismini soracak olursak gerçektende Teknoloji çağı diyebiliriz. En çok bizim işimize yarayan kısmı ise internet ortamıdır aslında. İnternet sayesinde artık normal hayatta da bütün sorun ve problemlerimizi çözebileceğimiz gereksinimlerin olduğunu bilmek bizlere mutluluk veriyor. Konuya girecek olursak aslında arkadaş ihtiyacımızı bile sanalalem üzerinden gerçekleştirebiliyoruz buda bize teknolojinin sağladığı birşeydir. İnsanlar normal hayatta kafa yapısına uygun kişiyi bulmakta zorlanırken sanalda rahatlıkla bunlara ulaşabilirler. Burada kurulu olan arkadaşlık siteleri bizim aradığımızı saniyede bulmamıza yardımcı olmaktır. Bu tür sitelerden internet üzerinde haddinden fazla vardır tek yapılması gereken live chat sayfasına üye olup bu anı yaşamaktır. Hemen üye olup aradığınız partneri bulabilirsiniz. Daha da açıcak olursak arkadaşlar live chat siteleri sayesinde görüşemediğiniz veya uzakta daha doğrusu gurbette olan arkadaşınız eşiniz dostunuz var ise bile onlarla online olarak görüşebilirsiniz, hasret giderebilirsiniz. Bu yüzden bizim için live chat odaları çok önemlidir. Burada insanlar özellikle ne aradığını bilirler, eğlenceli zaman geçirmek isteyenler bile bu platformu rahatlıkla kullanabilirler. İyi eğlenceler..

18 Mayıs 2014 Pazar

Sinan Akçıl Dinle,Sinan Akçıl - Tabi Tabi (2014)Yeni

Yanlızlar Rıhtımı Sohbet

Yanlızlar rıhtımı sohbet odaları ile sitemizden ücretsiz ve javasız olarak sohbet chat yapabilirisniz.Sohbet chat yapmak için sitemizden yalnız sohet odalarına bağlanın ve eğlencenin sohbetin chat yapmanın farkına varın sitemizde bulunan yalnız sohbet odaları ile her yaştan insanın sohbet ettiği ve eğlenebiliceğiniz güzel bir sohbet odasıdır iyi sohbetler

Yanlızlar Rihtimi Sohbet

Bekarlar için Sohbet Siteleri

Bekarlar için Sohbet Siteleri

Sevgili dostlar, herkesin çok iyi bildiği gibi bekarlık sultanlıktır derler fakat kesinlikle öyle bir durum söz konusu değildir. İlk okulda bile henüz anlattıkları bir yapı vardır. Her insan doğar büyür ve ölür. Bunun için zamanı çok iyi değerlendirmek gerekir. Tamam mutlaka bekar olarak geçireceğimiz bir çok zamanımız var fakat yaş ortaya geldiği zaman bu durum ortadan kalkmaktadır. İnsanlar çünkü doğası ile birlikte yalnız kalmaları asla sevmez ve mutlaka kendisine bir yol arkadaşı arar. Her bireyin kendisini tamamlayan istek ve arzularına hatta ihtiyaçlarına karşılık verecek bir hayat arkadaşı ister. Bekar insanların bu sanal platform üzerinde bir çok kişi ile tanışma fırsatı olduğu için genellikle Bekarlar için sohbet siteleri kurulmaktadır. Burada hoşlandığı ve aradığı kriterlere uyan bir kişiyi mutlaka bulur ve evlenirler. Ayrıca bunun dışında bazı platformlar ise facebook ve twitter gibi şeylerdir. Birde televizyon sayesinde bir çok yapılan evlilik programları da bunların içerisine girer. Her insan bekarlığın tadını mutlaka çıkarmalıdır fakat zaman geldiğinde ise o dünya evine girmelidir. Bizim kendi sitemizden yani Ceza Sohbet'i örnek göstericeksek eğer bazı user yani kullanıcılarımız burada tanışıp evlenmiştir ve bizde yönetim olarak onların düğününe katılmışızdır bu bizim içinde çok onure edici birşeydir.

TTNet Sohbet siteleri, TTnet Sohbet, TTNet

Bir zamanların en güzel TTNet Sohbet siteleri adı altında çok sevilen bir mekandı. Bildiğiniz üzere bizlere internet ortamı sağlayan Türk Telekomun kendi çatısı altında açtığı bir IRC sunucusu idi TTNet Sohbet mekanı. İnsanlar bu sayede online olarak bir çok arkadaşı ile Sohbet edebilme fırsatı yakalıyordu. Fakat bildiğiniz gibi her güzel olan şey mutlaka sonu kötü hüsran ile biter atasözünden yola çıkarak güzelim sunucuyu kapattılar. Zamanında gerçekten çok sevdiğimiz için vaktimizin bir çoğunu bu sitede üzerinde arkadaşlarımızla eğlenceli zamanlar geçirerek harcıyorduk. Üzülerek söylüyoruz ki bizde bu işin içerisindeyiz TTNet kapandıktan sonra kullanıcıların tamamı farklı şeylere yöneldi. Bazıları facebook vs uygulamalara katılırken bazıları ise farklı IRC platformlarına girmek zorunda kaldı. Bu paylaşımı yapma sebebimiz ise bizim gibi eski kullanıcılarımız var ise bilinki o ortamları özlediğimiz için ve okuyan eski kullanıcı olan kişiler görürse aramıza gelir iki kelam ederiz diyedir arkadaşlar. Bizim bu sunucumuzda eski TTnet kullanıcılarından çok insan vardır girdiğiniz zaman mutlaka eski eşinize ve dostunuza rastlarsınız. Birde en büyük özellikler sanalda yaşanılan arkadaşlıkların reele taşınıp daha eğlenceli olmasını sağlamak idi.

16 Mayıs 2014 Cuma

Ceza Sohbet

Ceza Sohbet
 Evet arkadaslar yeni sohbet Sitemiz Ceza Sohbet olarak hizmetinize sunduğu Sohbet sizemizle aradığınız arkadaslıklar dostluklar bulabilirsiniz. Ceza Sohbet sitemiz Javasız Ücretsiz ve Üyeliksizdir Sohbet sitemize katilmak icin Join yazan yere nick'inizi yazıp sohbet'e katılabilirsiniz. Hos Sohbetler dileriz.

Somada Neler Oluyor,Somadan Haberler

Soma,Soma Olayı,Soma Kazası,Somadaki Gercekler

BİR VATANPERVERİN HAYKIRIŞI (FİKRİMİ BEYAN ETMEDEN AYNEN NAKLEDİYORUM)
SOMA TESADÜFLERİ (!)..
Olaydan iki hafta önce Mecliste kimse yokken CHP Milletvekilleri SOMA' da ki maden hakkında önerge veriyor ve önergeyi Akparti li vekiller görmeden hemen geri çekiyor..! TESADÜF DİYELİM.
Ve sürekli ülkeyi karıştıran derin odaklar tarafından yönlendirilen bu grubun siyasi kolu neden Zonguldak Kozlu değilde Soma için soru önergesi veriyor ? TESADÜF DİYELİM.
Milletvekili ve madenci maaşı karşılaştırması yapan foto birkaç haftadır sürekli sosyal medyada servis ediliyordu .Böylece topluma zihinsel ve psikilojik olarak hazırlayıcı etkilerde mi bulundular? TESADÜF DİYELİM.
Köylülerin iddialarına göre bir kaç haftadır bölgeye elektrik ve trafo kontrolü yaptıklarını idda eden bazı kişiler geliyor.TESADÜF DİYELİM.
Tam mesai değişimi esnasında yani bütün çalışanlar aynı anda içerdeyken ne hikmetse trafo patlıyor.TESADÜF DİYELİM.
İşçiler dışarı çıkarılırken bu seferde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkıyor.
Yangın kısa sürede söndürülüyor ama bir süre sonra daha şiddetli çıkıyor.TESADÜF DİYELİM.
Başbakanın kendisini geçenlerde rezil ettiği ve 2009'da, Bursa'da 19 kişinin öldüğü maden ocağı sahibi Nurullah Ercan'ın avukatlığını yapan Feyzioğlu olay akşamı Soma'ya gidiyor ve insan haklarından dem vuran açıklamalar yapmaya çalışıyor ! TESADÜF DİYELİM.
Ve bir kaç saat geçmeden ellerinde pankart bazı insanlar SOMA' da madencilerin göçük altında kaldığını yazan pankartlarla meydanlara fırlıyorlar.TESADÜF DİYELİM.
Tıpkı Hrant Dink cinayeti (Failleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor) gibi. Binlerce pankart kısa süre içinde nasıl basılır ve dağıtılır. DİKKAT EDİN HİÇBİRİ ŞİRKETİN SAHİBİNE SALDIRMIYOR BAŞBAKANA SALDIRIYOR. TESADÜF DİYELİM.
Soruşturma başlatılıyor ve hemen ardından Cumhuriyet Baş Savcılığı sorumlu olan herkesin madende olduğu ve sorumlu tutulacak kişilerin öldüğünü bildiriyor.TESADÜF DİYELİM.
Ve Mehmet Baransu'nun Twitter hesabına bakın olaydan önce neler yazmış.Sanki birilerine talimat verir gibi.
1)
://twitter.com/mehmetbaransu/status/461817172759941120
2)
://twitter.com/mehmetbaransu/status/461817640991092736
Dün A haberde birisi çıktı telefonda enteresan şeyler söyledi.Madende tuhaf şeyler var böyle modern bir madende bu kadar büyük ihmallerin üstüste olması tesadüfi olamaz diyor ! BİZ TESADÜF DİYELİM.
Şimdi, 29 Nisan öncesi, trafo kameralarının tümü incelenecek.Savcılar harekete geçti ve olay yeri inceleme ekipleri göreve başladılar.İşin ucu nereye varırsa varacak.
Böyle bir trafo,durup dururken patlamaz.Bir trafonun patlaması icin,çok aşırı bir yüklenmenin olması gerekir veya trafoyu patlatacak kadar çok kısa devre.
Olayın,vardiya değişiminde olduğu söyleniyor,o halde hiç patlamaması gereken bir anda patlamış.Yani en az yüklenmenin olduğu anda !
Birileri çok büyük operasyon yapıyor isteyen inansın istemeyen inanmasın ama tarih bunları yazar.
Birgün bunlar ortaya çıkar.
Ayakta uyutulmaya çalışılıyoruz.Hedef erdoğanın cumhurbaşkanı olamaması
(ALINTIDIR,ALINTI OLMASI DOĞRU OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ)

akdeniz sohbet, ligtv ize, rtmp kod, sohbet et,

akdeniz sohbet, ligtv ize, rtmp kod, sohbet et,atkdeniz sohbet, ligtv ize, rtmp kod, sohbet et,

Chat Keyfi,Chat 2014,Chat,Chat Sohbet,Sohbet-Chat

2014 yılına damgasını vuran Rap Sohbet Chat yeni olanaklarıyla siz değerli userlarımıza sohbet keyfini üst düzeyde tutuyor.2012 yılının sonlarına doğru kuruldu sitemiz.Deneyimimizi katarak sizlerin istekleri doğrultusunda ilerliyoruz.Hem ülke içi hem ülke dışı ziyaretçilerimizle dolup taşan sitemiz sizleri de sitemize bekliyor.Sitemiz tamamen ücretsizdir ve sizler için donatılmıştır.Öncelikli insana önem veriyoruz ve adminlerimiz sizlere yardımcı olduğu gibi adaletli davranacaklardır.Reklam ve sapıkları onlara bildiriniz özellerden.Site kuralları basit reklam,argo,siyaset,dinle alay etmek yasaktır.Youtube harici link de yasaktır.Sizi de aramızda görmek isteriz.

Taze Sohbet , Javasız Sohbet ,Sohbet Siteleri,Ceza Sohbet,Enes Sohbet

15 Mayıs 2014 Perşembe

Sohbet Nickleri,Sohbet Rumuzları,Mrc Sohbet Nickleri,Nickler,Rumuzlar,Bay nickleri,Bayan Nickler

Sohbet Nickleri,Sohbet Rumuzları,Mrc Sohbet Nickleri,Nickler,Rumuzlar,Bay nickleri,Bayan Nickler

Bayan Rumuzları
eDDa, ŞhekEr_kIsH, ThatLy_KeK, PheriLiÇe, PrinCeSs, aZrAcIk, BaBy_girL, SuZaNNa, RoMantik_PrenSes
.
beatifuL-BaBy, CiCiLi_biCiLi, AtEş_bÖcEgi, Candy_GirL, SusKuN_ZamBaK, Acemi_CadI, SeLeNa, TaTLI_Cady
.
PiLLy_BheBek, ÇiÇekÇi-KıZ, SoN_LaLe, BaYaN-ÇoK-biLmiŞh, TiFaNNy, SugaR-GirL, PeMbE_DiZi_DeLiSy
.
KeLeBeK_kIz, SaNaL_BeBeK, CaNKıZ, SüPeR_BaBy, BarBie_Baby, BaByFaCe, TürKiSh_DeLight, TurKei_PrinCeSs
.
TürKiSh_BabiE, LoVe_GirL, Nice_Babe, GhoSt-BaBez, DiŞi-AzRaiL, ArtiSt_KıZ, NiLLy, SeVimLi-KeLeBeK, FiFi
.
SeMPaTiK_HaTuN, Crazy_Baby, KöYLüGüZeLi, MuHTaRıN-KıZı, ZaMBaK-KoKuSu, GüL-GüZeLi, Cindy, Ema
.
KaTiL-KıZ, RaHiBe-TeReSa, KraLiÇe, JaPoN-KıZ, eCcE, KüL-KeDiSi, BeYaZzMeLeK, CaNPaRe, SüPüRGeSiZ-CaDı
Erkekler ( Baylar ) için Sohbet ve Chat Nickleri
Dark_Man - GoldenbOy - TatLıÇoCuk - SevimLi_Çocuk - RapperbOy - KaramSar_Boy - SpeedyBoY - TürkiShMan
.
iLLeGaL_aDaM - BatMaN - SüperMaN - SpiderMaN - SuGarbOy - HipHopbOy - Live_Man - Seri_KatiL - AttackMan
.
ReiS - KapTaN - KaSaP - SerüvenCi - ChatpoLice - SohbetpOLiSi - AstSubaY - Subay - UzMaN - ÇıLGıN_AdAm
.
BeRKCaN - BoRaN - ŞahiN_BakıŞLı - KarTaL - AsLaN_YüReK - DeLiKanLı - SerSeri - NoLiMiT - aLSanCaK - nuLL
.
BreaKerS - DansCı - ShowBoy - Muhabir - Saw - Erdal - TarKaN - BuraK - CanDoSTuM - WoLf - eNya - Kaplan
.
HayaLeT_AdAM - FutBoLCu - PehLiVaN - SuiKasTÇi - SnipeR - GeriLiM - KorKuTuCu - aLLieN - Efendi - Şah
.
Süvari - Survivor - Dekhan - GhoSt - Sadrazam - Çeri - YamaZaKi - kiLLfOryOu - BesTMaN - RespeCt - DeLLy
.
DevriyE - GeCe-BekÇiSi - ALtinKaLp - SagOpa - CeZa - CarTeL - aĞa - NefReT - Escape - Shagy - AsaLet - AsiL
.
PubLic-EneMy - Kadavra - CeSet - ZomBi - ZaLiM - aCıMaSıZ - DenGeSiz - OttoMaN - immortaL - NickSiz - KraL.
.
Karışık Nickler ;
DadLıKıSs - SemPatiK_girL - CanKıZ - GirL - FuNNy - WoMaN - oLdGirL - ŞekeRKıZ - TürkLoKuMu - DanieL - Duffy
CiCiqıSh - CatLaq_KıZ - HarByKıZ - DeLiKanLı_KıSh - PeRiMaSaLı - PeriCiKs - Petty - PaMeLa - CaDy - HaPpGirL
eLa - YaRaMaZKıZ - BiBeRoN - JeLiBoN - JaNeT - CanLı-GirL - SeViYeLiGirL - ELite - eLLa - LaiLa - PaPatYa - GüL
öLüM_MeLeGi - AzRaiLqıSh - NaughtyGirL - DaRkGirL - BeLLySima - TurKiShGirL - BeatifuL - Babie - KaÇıKqıSh - She
Makyoz - uGuRBöCegi - SevimLi_Peri - PisqOpaTGirL - Şirine - ÇiÇek - NurSu - TubiSh - emOSh - aLLe - Cindy - naSh
KıZLaRSıNıFı - özeLKıZ - MinniK - GöZdE - MeLiNa - Tuana - TiFiTiFi - BeYaZOrKidE - Sarı_PaPatYa - BeYaZGüL - Caddy

Ceza Sohbet,Sohbet Cezaları,Ceza Chat,Ceza Sohbet Odaları,Ceza Sohbet2014

Ceza Sohbet,Sohbet Cezaları,Ceza Chat,Ceza Sohbet Odaları,Ceza Sohbet2014,Ceza Chat Sohbet

Sohbetimizde belirlenen kurallara (argo kullanmak,küfür etmek,reklam atmak,siyaset vb.) uymayanlar siteden atılır.Sohbet cezaları kurallara uymayanlara admin arkadaslar tarafından uyarı(kick) veya ban(kickban) ile uygulanır.

Grup Hepsi Tüm Şarkıları dinle izle

Grup Hepsi Şarkıları Dİnle Bütün şarkıları dinle

Facebook Sayfaya Hareketli Resim Ekleme Facebook Sayfaya Hareketli Resim Ekleme

Facebook Sayfasına Hareketli Gif Ekleme Sorunu?
Birçok insan Facebook’un sayfalarında izin verdiği tablara hareketli gifler ve resimler eklemek istiyor ancak bunu yapmanız taktiklerini bilmediğiniz durumda oldukça zor. Çünkü Facebook normalde hiçbir şekilde hareketli resimlerin yüklenmesine izin vermiyor. Özellikle GIF’leri de kabul etmiyor. Ancak bunun ücretsiz olan ve kolay bir yöntemi bulunuyor. Bu yöntem için gereken ise Adobe Photoshop CS5 programı. Bu programın birçok versiyonunu internet dolayısıyla bulabilirsiniz. Aynı zamandaQuicktime Player’ın da bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Aksi taktirde resim yapımında zorlanabilirsiniz. .
Hareketli Resim Nasıl Eklenir?
Öncelikle kendinize bir GIF fotoğraf bir fotoğraf seçmelisiniz. Bunu çeşitli programlarla siz de yapabilir veya hazır bir tane bulabilirsiniz. Daha sonra Adobe Photoshop CS 5 programını açın ve file butonuna tıklayın. Daha sonra Import seçeneğine gelip, video frames to layers seçeneğini seçin. Dosya kısmından*.* seçeneğini seçin. GIF resmini Adobe Photoshop CS 5’e resmi upload edin.
Daha sonra Adobe Photoshop CS 5 programıyla GIF fotoğrafı küçültün ve uzunluğu 74 piksel, genişliği 111piksel olarak ayarlayın ve resmi PSD olarak kaydedin. Resmi kaydederken layer sekmesini de seçmeyi unutmayın.
Bu şekilde kendi facebook sayfanıza hareketli resim hazırlayabilir ve bunu yeni bir tab olarak ekleyebilirsiniz. Bu resmi bizim verdiğimiz yöntemlerle en hızlı bir biçimde hazırlayabileceksiniz.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

En güzel karışık romantik parçalar dinle

Karışık Romantik En iyi parçalar

Webcam Sohbet Görüntülü Chat

Webcam ile sohbet etmek için artık hemen sitemizdeki kameralı sohbet odalarına tıklayın ve karşılıklı görüşme şeklindeki mikrafon ve kamera sayesinde sizde birbirinizi görerek sohbet chat yapın sesli ve görüntülü sohbet için buraya gir

Webcam İle görüntülü Sohbet Chat

8 Mayıs 2014 Perşembe

Funda Arar - Arap Saci dinla sarki sözü

Bir derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar
Beni benden çalarak
Kaybolup gitti yıllar

Aşk aşk aşk yuzunden
Istıraba kul oldum
Ömrüm böyle tükendi
Ne kadar zalim yıllar

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor
Of aşk yüzünden

Arap saçına döndüm
Çöz beni arap saçı
Çivi çiviyi söker
Budur bunun ilacı
Budur bunun ilacı

Sen gittin saçlarıma
Erimez karlar yağdı
Mevsimlerin tadı yok
Baharım sende kaldı

Ansızın gidiverdin
Haber bile vermedin
Hem kendin harap oldun
Hem beni benden ettin

Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor
Of aşk yüzünden

Arap saçına döndüm
Çöz beni arap saçı
Çivi çiviyi söker
Budur bunun ilacı
Budur bunun ilacı

yavuz bingol gitme sarkisi online dinle

Zeus Kabadayı - Gitme 3 sarki ve sözü


Zeus Kabadayı - Gitme 3
Gitme gülümsemem, gitme kadın, gitme hayat
Alda canimi kurtar ben ölürken sanane be
Benim için yasiyodun bi aralar senin için her sabah ben ölürken
Peki kimin için yada neyin için yasiyorum sen onla her gece sevisirken

Canim aciyo be tanrim elimde kaç sise sarap eskidi
Ben onun için evet onun için allahım herkesin elinde sıcak eskidim
Tam guluyorum derken çıkıyor be karsıma git diyemiyorum
Herkezin altına yatan bi kadının karsısına geçip kufur edemiyorum

Yuruyorum sessiz sokaklar bense bi lambanın altındayım
Evet üşüyorum çünkü sensizim ve bıraktıgın gibi yanındayım
Bikere gul bana o zaman ısınırım ben burnumda tutuyosun be kadın
Kokun heryeri sarmıs rüzgarın içinde nefes alamıyorum gitme karım

Yeter be yeter ne olur gitme gitme
Burda kal yanımda eger istersen sevme
Hani mutluyduk biz hani ikimiz vardı senle ben
Hani tektik biz evimiz vardı gozumu kapatıp açtım nerdeler

Nerdesin, gitme
Gitme 3
Nerdesin ulan nerde
Gitme
Gitme lan gitme be gitme be

Biliyorum sen beni bilmesende ben seni biliyorum hayatım
Peki gidiyosun sen geri donmesende ben bekliyorum bayadır
Hep uyanırım telefon çalarak sanki sen aradın uyandım
Ama çalar saatmiş aynı hikayeden uyanmaktan ben bunaldım

Tıpkı bi sigara gibisin içime çektikçe ölüyorum
Ama nerdedir diye soruyorum herkese cevap alamayınca gülüyorum
Alışkanlık degil zamanla unut delir
Kahkahalarca guluyorum herkeze napiyim elimde degil

Ben sana gitme desemde biliyorum gideceksin be canım
Ama sana ne kadar geri donme desemde biliysun gel diyorum be kadın
Özlem yetmiyor bu adam seni her gece özlerken
Bugun senin için ben bi şarkı yaptım pencere onunde beklerken

Üzülme derdi annem canım acırken nasıl yapıyım
Seninle hayal kurduk şimdi ben onları nasıl yasıyım
Son bi gulusu gormek benim ve senin için
Son bi sigara yakmak benim ve onun için

Sagopa Kajmer Klip 2014 Pesimist Ep 6

Sagopa Kajmer Yeni Klip 2014 Sözleriyle

Sagopa Kajmer Klip 2014 Pesimist Ep 6
Sagopa Kajmer Klip 2014 Pesimist Ep 6








CezaSohbet

Sporu Seveceksiniz

Bu Önerilerle Sporu Seveceksiniz


Sporu Seveceksiniz
Sporu Seveceksiniz

Düzenli spor yapmanın insana keyif verdiği, altı boş bir iddia değildir. Bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Buna en basit kanıt; spor yaparken endorfin salgıladığımızın tespit edilmiş olmasıdır. Yani spor yaparken mutlu oluyoruz ve beynimiz bizi ödüllendiriyor. Eğer spor yapmayı angarya olarak görüyorsanız, belki de bugüne kadar doğru şekilde spor yapmadığınız içindir. Belirteceğimiz noktalara dikkat ederseniz, sporu sevmenin çok büyük çaba gerektirmediğini fark edeceksiniz. Kendinize uygun egzersizi bulun Yapılabilecek birçok spor dalı ve bunların birçok egzersiz çeşidi var. Mesela; hız tutkunu biriyseniz koşu, bisiklet, paten kayma gibi sporları deneyebilirsiniz. Kan ter içinde kalmaktan hoşlanmıyorsanız yüzmeyi tercih edebilirsiniz; eğer adrenalin ve sertlikten hoşlanıyorsanız boks gibi sporları yapmak isteyebilirsiniz. Sırt sırta mücadeleden hoşlanıyorsanız da takım sporları size hitap edebilir. Her sporun öne çıkan özellikleri farklıdır; ama illaki size hitap eden özellikleri olan bir spor bulacaksınız; yeter ki aramaya başlayın. Spordan fayda sağlamak için kendinizi aşmanız gerekir; kendinizi aşmak için de kendinizi zorlamalısınız. Terlemekten, soluk soluğa kalmaktan, yorulmaktan korkmayın. Kendinizi aşmanın faydasını yine siz göreceksiniz. Vücudunuz çok daha sağlıklı, güçlü, çevik ve dirençli olacak. Başarı ve tatmin duyguları yaşayacaksınız. Planlı olun Spor yapmak kişisel disiplin gerektiren ve kişisel disiplini geliştiren bir alışkanlıktır. Ama herkesin disiplini farklı seviyelerdedir ve farklı yöntemlere uyumludur. Bazı insanlar spor yapmaya karar verir ve belirli bir düzen içinde yapar. Eğer düzen konusunda desteğe biraz daha fazla ihtiyaç duyan biriyseniz spor planınızı yapın. Aylık ya da en azından haftalık spor günlerinizi, kaç saat spor yapacağınızı planlayın. Ama bu günleri olası eğlence ve sosyal etkinlik zamanlarını da hesaba katarak planlayın. Pazar sabahını spora ayırmanız, o spor gününün arkadaşlardan gelen bir Pazar kahvaltısı davetine kurban gidebileceği anlamına gelir. Plan yaparken gerçekçi olun. Her dakikanın önemi olduğunu unutmayın Çalışan ve büyükşehirde yaşayan birinin haftanın her günü spor yapması, biraz yüksek bir beklenti olacaktır. Ancak her hafta toplamda 2-6 saat arası spor yapabiliyorsanız kendinizi düzenli spor yapan biri olarak görebilirsiniz. O gün ummadığınız bir program ortaya çıkar ya da planlarınızın bozulma ihtimali olursa, kısa da olsa egzersizinizi yapın. 20 dakika kadar sürecek bir egzersiz bile toplamda size fayda sağlayacaktır. Nasıl yapacağınıza karar verin Kimileri yalnız başına spor yapmayı sever, kimileri de bir spor arkadaşının varlığıyla daha iyi motive olur. Ne şartlar altında daha iyi motive olduğunuzu bilin ve ona ister bir spor arkadaşı bulun ister bir spor salonuna yazılın isterseniz tek başınıza spor yapın. Ama kendinize uygun şekilde yapın. Sosyal medyada da sportif olun Sizin gibi spor yapan, yapmaya çalışan ve bunu sosyal medyada paylaşan insanları takip edin. Antrenörler, spor yapmayı seven ünlüler gibi hesapları takip edin. Böylece daha iyi motive olabilir, spor ve egzersizle ilgili değişik yöntemler ve bakış açıları edinebilirsiniz..

CezaSohbet



İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine Klip İzle Dinle Sözler

İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine
Kalbimin Tek Sahibine Klip
Kalbimin Tek Sahibine Klip 













Sözler ;

Dualar eder insan Mutlu bir ömür için
Sen varsan her yer huzur Huzurla yanar içim
Çok Şükür bin şükür seni bana verene
Yazmasın tek günümü sensiz kadere
Ellerimiz bir ellerimiz bir vedalar denizler engeldir sevene
Bu sarkı kalbimin tek sahibine ömürlük yarime gönül eşime
Bahar sensin bana gülüşün cennet melekler nur saçmış aşkın yüzüne.


CezaSohbet

Muhteşem Yüzyıl 135.Bölüm 2.Fragman

6 Mayıs 2014 Salı

2013 Pop Şarkılar Dinle Full Yeni Liste Pop Şarkılar 2013 Dinle

Mehmet Erdem - Acıyı Sevmek Olur mu-Sözleri

Sözler
Kalp alışır acı çekmelere,
Can dayanmaz yeni sevmelere.

Boşa kürek çek hep aynı,
Bana sorun bir kim haklı.

Şu yüreğim ne meraklı,
Hiç sözümü dinlemiyor.

Sorarım aşk durulur mu,
Acıyı sevmek olur mu?

Hani hayat bir oyundu,
Artık içime sinmiyor.

Kalp alışır acı çekmelere,
Can dayanmaz yeni sevmelere.

Boşa kürek çek hep aynı,
Bana sorun bir kim haklı.

Şu yüreğim ne meraklı,
Hiç sözümü dinlemiyor.

Sorarım aşk durulur mu,
Acıyı sevmek olur mu?

Hani hayat bir oyundu,
Artık içime sinmiyor.

2013 Ankara Oun Havaları Full Online İzle Dinle















Ankaralı Namık,Ankaralı Namık,Ankaralı Namık Dinle,Ankaralı Namık Dar Geldi Sana Ankara