Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

15 Mayıs 2014 Perşembe

Facebook Sayfaya Hareketli Resim Ekleme Facebook Sayfaya Hareketli Resim Ekleme

Facebook Sayfasına Hareketli Gif Ekleme Sorunu?
Birçok insan Facebook’un sayfalarında izin verdiği tablara hareketli gifler ve resimler eklemek istiyor ancak bunu yapmanız taktiklerini bilmediğiniz durumda oldukça zor. Çünkü Facebook normalde hiçbir şekilde hareketli resimlerin yüklenmesine izin vermiyor. Özellikle GIF’leri de kabul etmiyor. Ancak bunun ücretsiz olan ve kolay bir yöntemi bulunuyor. Bu yöntem için gereken ise Adobe Photoshop CS5 programı. Bu programın birçok versiyonunu internet dolayısıyla bulabilirsiniz. Aynı zamandaQuicktime Player’ın da bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Aksi taktirde resim yapımında zorlanabilirsiniz. .
Hareketli Resim Nasıl Eklenir?
Öncelikle kendinize bir GIF fotoğraf bir fotoğraf seçmelisiniz. Bunu çeşitli programlarla siz de yapabilir veya hazır bir tane bulabilirsiniz. Daha sonra Adobe Photoshop CS 5 programını açın ve file butonuna tıklayın. Daha sonra Import seçeneğine gelip, video frames to layers seçeneğini seçin. Dosya kısmından*.* seçeneğini seçin. GIF resmini Adobe Photoshop CS 5’e resmi upload edin.
Daha sonra Adobe Photoshop CS 5 programıyla GIF fotoğrafı küçültün ve uzunluğu 74 piksel, genişliği 111piksel olarak ayarlayın ve resmi PSD olarak kaydedin. Resmi kaydederken layer sekmesini de seçmeyi unutmayın.
Bu şekilde kendi facebook sayfanıza hareketli resim hazırlayabilir ve bunu yeni bir tab olarak ekleyebilirsiniz. Bu resmi bizim verdiğimiz yöntemlerle en hızlı bir biçimde hazırlayabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazamıyorsanız bilgi aşağıda.

- Eğer google üyesi değilseniz.

Adı/Url seçeneğini seçiniz.
- Adı/Url seçeneğini girdikten sonra yorumunuzu yapabilirsiniz.