Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Kumar oynama alışkanlığı

Değerli Sohbet sakinlerimiz bugün sizlere Ceza sohbet sitemiz üzerinden biraz farklı bir makaleden bahsedeceğiz. Son zamanlarda dikkatimizi çeken şans oyunları binlerce insanın zengin olmasını veya zengin olanların herşeyini kaybetmesine neden olur. İnsanlar kolay para kazanmak için bu tür oyunlara başvuruda bulunurlar.
Türkiye de en çok popüler olan şans oyunları ndan bahsedecek olursak eğer, milli piyango - sayısal loto - iddaa ve at yarışı olarak bilinir. Bizim türk milletinin hemen ve anında basit para kazanma hastalığı vardır. Norma kumar olarak tabir ettiğimiz kumarhanelerin hepsi Türk kanunlarına göre kapatılmıştır. Bunun yerini artık bu bahsettiğimiz şans oyunları almıştır.
Kumar oynamak hiç bir zaman kabul edilemez çünkü haram olarak bilinir. Fakat bugün kazanırsınız yarın bunun 10 katını kaybedersiniz bu böyledir. Açıklamalara göre ki bu doğru, bir kere kumar oynayıp kazanan birisi ikinci ve üçüncü defa şansını deneyip kazandığının 3 katını ödemiştir ve tövbe etmiştir.
Kumar oynamak bir ailesinin ocağını mutlaka söndürür. Çünkü evinin rıskını daha çok para kazanma hırsı ile o illete yatırtır. Yaş sınırı olmaksızın büyük küçük herkes bu merete ilgi duyar. Genellikle üniversite öğrencileri çok ufak kuponlar yapıp bu şans oyunlarında şanslarını denerler. Hepsi gereksizdir kimse helal yol ile para kazanmazsa o kazandığı şey bir gün biter ve ne olduğunu anlamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazamıyorsanız bilgi aşağıda.

- Eğer google üyesi değilseniz.

Adı/Url seçeneğini seçiniz.
- Adı/Url seçeneğini girdikten sonra yorumunuzu yapabilirsiniz.