Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

30 Haziran 2014 Pazartesi

2014 Antivirüs Programları / En İyi 10 Antivirüs Programı

 
Evet değerli sunucular bugün sizlere dünyaya damga vurmuş anti virüs yazılımlarından en önemlilerinin listesini vereceğim.Biliyorsunuz ki artık bilgisayarlar için virüsler bela konumuna geldi.Bu yüzdendir ki anti virüs programlarının önemi arttı.Ceza Sohbet olarak sizlere gururla sunuyoruz:


  1. BitDefender AntiVirus
  2. Kaspersky AntiVirus
  3. Norton AntiVirus
  4. -Secure AntiVirus
  5. AVG AntiVirus 
  6. BullGuard AntiVirus 
  7. G Data AntiVirus 
  8. Panda Antivirus Pro
  9. Avast! AntiVirus
  10. McAfee Antivirus Plus

Blogger Tema İndir / Blogger Temalari

Evet arkadaşlar bugün size blogger temasının nasıl indirileceğini ve bloğumuza nasıl uygulayabileceğinizi anlatacağım.Öncelikle Google'a Blogger templates yazıp istediğiniz temayı seçin.Daha sonra indir butonuna basın.Arkasından bloğunuzu açıp Şablonlardan Yedekle/Geri Yükle butonuna basıp oradan Dosya seç bölümüyle indirdiğiniz temayı bulup enter tuşuna basın.Olay bu kadar basit.

Ahu Sohbet / Chat

Ahu sohbet odalarına giriş artık Yalnız Sohbetde.Sizde doyasıya chat imkanına sahip olmak istiyorsanız buyrun ziyaret edin.Sohbet odalarımız son sistem güvenlik önlemleriyle korunmaktadır.

28 Haziran 2014 Cumartesi

Sinan Akcıl Dinle - Sözleriyle

Sendeki cesaret bende olsa Korkmaz mısın aşk bir uçsa Ölmez misin kalp bir dursa Bilerek beni kaybettin Dönmüyorum sana her ne olsa Baştan sona her yarışta Bir galip olur bir de asla kazanamayan birileri Tabi tabi kim seviyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Kafama değil bak nereme geldi Tabi tabi kim ölüyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Yanıma değil başka yere geldi Sana diyorum ben he yo he yo Senin bu aşkın uzayıp gidiyor Ayrılırken lütfen sen de bir şey deme Kurtulmuş olalım böylelikle Sana yazıkta, bana değil mi? Kaçıp giden hiç geri gelir mi? Duydun işte sen her şeyi Kalbim sana atmıyor, suç benim mi? Tabi tabi kim seviyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Kafama değil bak nereme geldi Tabi tabi kim ölüyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi? Sözlerine koyup attığın o taşlar Yanıma değil başka yere geldi Yine mi çalıyor daha yeni kapadığım Senin giremediğin kapı dum dum Seni duydum, kesin oydun Telefonunu da açmıyorum zor durum Sana yazıkta, bana değil mi? Kaçıp giden hiç geri gelir mi? Duydun işte sen her şeyi Kalbim sana atmıyor, suç benim mi? Tabi tabi kim seviyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Kafama değil bak nereme geldi Tabi tabi kim ölüyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Yanıma değil başka yere geldi Tabi tabi kim seviyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Kafama değil bak nereme geldi Tabi tabi kim ölüyor belli Sana akıl daha yeni mi geldi Sözlerine koyup attığın o taşlar Yanıma değil başka yere geldi Tabi tabi..

Erdem kınay & merve özbey - helal ettim

Kusura Bakma / Sezen Aksu

27 Haziran 2014 Cuma

Rap Sohbet

Rap Sohbet,RapChat,RapSohbet,Rap Sohbet Odası,Rap Sohbet Odalari,Rap Sohbet Sitesi,Rap Chat Odaları,Rap Chat Odası,Rap Chat Sitesi,Rap Cet,Rap Muhabbet,RapXat,Rapnet,Rapcom

İptal Sohbet

İPTAL SOHBET
İptal sohbet icin cıkan sonuclar,,İptal Sohbet, iptal chat, iptal sohbet odalari, iptal xat, iptal net, iptal cet, iptal muhappet, Sohbet sitelerimize bekleriz.. 

Feda Sohbet

Feda hakkında tüm cıkan sonuclar..Feda sohbet,feda chat,feda cet,feda mubbet,feda cet,feda sohbet odalari,fedanet,fedacet,feda blogspot,feda 2013 sohbet,feda 2014 sohbet,

Mucuk Sohbet

Evet arkadaslar Türkiye'deki sohbet severler icin gelistirilmis sohbet sayfamizla sohbet etmenin keyfini doyasiya yasiyacaksiniz.Sohbet sayfamizla beklentinizi karsilicak arkadaslıklar dostluklar hatta sevgili bile edinebilirsiniz.Fazla vakit gecmeden sitemizi ziyaret edin!

Sohbet

Sohbet
Türkiye'deki  kullanıcılara özel gelistirilmis,Türkce dil yapısına uygun hizmetinize sundugumuz sohbet odasi icin tıklayiniz.Sizler icin gelistirdiğimiz javasiz ücretsiz ve üyeliksiz sohbet sitemize sizde fazla vakit kaybetmeden katilin! 

26 Haziran 2014 Perşembe

18 Yaş Sohbet Chat

18 Yaş Sohbet Chat,18 Yaş Sohbet Odalarına Ücretsiz Giriş,18 Yaş Ücretsiz Sohbet Odaları,18 Yaş Kızlarla Sohbet Et,18 Yaş Erkeklerle Sohbet Et 18 yaş gençliği için süper bir sohbet sitesi oluşturduk.Sitemizi ziyaret ediniz

19 Yaş Sohbet Chat

19 Yaş Sohbet Chat,19 Yaş Sohbet Odalarına Ücretsiz Giriş,19 Yaş Ücretsiz Sohbet Odaları,19 Yaş Kızlarla Sohbet Et,19 Yaş Erkeklerle Sohbet Et 19 yaş hem erkek hemde kızlar için manyak bir site .
19 Yas Sohbet

20 Yaş Sohbet Chat

20 Yaş Sohbet Chat,20 Yaş Sohbet Odalarına Ücretsiz Giriş,20 Yaş Ücretsiz Sohbet Odaları,20 Yaş Kızlarla Sohbet Et,20 Yaş Erkeklerle Sohbet Et doyasıya soluksuz sohbet için sitemizi ziyaret edin.

21 Yaş Sohbet Chat

21 Yaş Sohbet Chat,21 Yaş Sohbet Odalarına Ücretsiz Giriş,21 Yaş Ücretsiz Sohbet Odaları,21 Yaş Kızlarla Sohbet Et,21 Yaş Erkeklerle Sohbet Et 21 yaşındaki tüm kardeşlerimizi bekliyoruz
21 yas Sohbet

22 Yaş Sohbet Chat

22 Yaş Sohbet Chat,22 Yaş Sohbet Odalarına Ücretsiz Giriş,22 Yaş Ücretsiz Sohbet Odaları,22 Yaş Kızlarla Sohbet Et,22 Yaş Erkeklerle Sohbet Et Türkiyenin en kalabalık sohbet sitesi olma yolunda desteklerinizi bekliyoruz.

24 Haziran 2014 Salı

Nur Sohbet, Nur Chat, Dini Konular

Pek muhterem sohbet kullanıcılarımız bugün kü konumuz sizin baya bir dikkatinizi çekicek eminim. Ramazan aynına girmemizle birlikte bugün sizlereNur Sohbet hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Aslında bununla birlikte islami sohbet ve dini sohbetkategorilerine de değinmiş olacağız. Dinimizle ilgili bütün konuları gönül rahatlığı ile konuşabileceğiniz bir ortam olmasını istemezmisiniz? Bence bütün hepimiz çok iyi olur düşüncesindeyiz. Bir kaç arkadaşımızla birlikte bu kategori için sağlam adımlar atmayı planlıyoruz. Dinimizi insanlara güzel bir şekilde anlatabilecek ve kullanıcılardan gelecek olan bütün sorulara düzgün bir dille cevap verebilecek insanları aramıza getireceğiz ve o zaman bu işin püf noktasını çözmüş olacağız. Arkadaşlar bir çok insan gerçek hayatta dinimizle ilgili konulara hakim değildir. En azından bunu sanalalem üzerinden öğrenip, reel hayata taşıyacak olan bir çok insan olacaktır bundan eminim. Ayrıca nur chat yapacak olan bütün kullanıcılarımıza bir çok özel hediyelerde bulunacağız. Bir de son dönemlerde imam hatip liselerinde bütün öğrencilerin dilinden düşmemektedir bu sistem. O yüzden bizde bu konuda insanlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız emin olabilirsiniz. yine her türlü konuda belirttiğimiz gibi kullanıcılarımızdan herhangi bir ücret kesinlikle talep edilmeyecektir. Kulaktan kulağa bu sistemi anlatmanız hem sizin açınızdan iyi olacaktır, hemde bizim açımızdan. Sunucu boş kalmadığı sürece ve yeni şeyler öğrenmek isteyen insanlar olduktan sonra gül gibi geçinip gidebiliriz arkadaşlar. İyi sabahlar cümletten, Selamın aleyküm..

21 Haziran 2014 Cumartesi

Cumhurbaşkanı kim olacak, 2014 Cumhurbaşkanı adayları, 2014 Cumhurbaşkanı kim olacak

Kemal bey (Kemal Kılıçdaroğlu) ve Devlet bey (Devlet Bahçeli) cumhurbaşkanı adaylık seçimleri için adayını belirledi. Adayımız islam dünyasından bildiğimiz eski genel sekreter olan Ekmeleddin ihsanoğlu belirlendi. Türkiye büyük millet meclisindeki makamında bahçeliyi ziyaret eden kılıçdaroğlu görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Son zamanların en çok merak edilen sorusu cumhurbaşkanı kim olacaksorusuna yanıt adayların belirlenmesinden sonra ortaya çıkacak. İki partininde ortak adayı olan ihsanoğlunun bu dönemde demokraside son çare olduğu belirtildi. 
Kılıçdaroğlunun yaptığı açıkmalarda bir süredir takipteyiz ve sayın başkanla bunları paylaştık. Bütün herkesin odak noktası olacak ve herkesin üzerinde karar kılacağı dürüstlüğü ve bilgisi son derece muazzam olan bir isimle karşı karşıyayız. Gerçekten demokrasinin son zamanlarına geldik. Dev bir adayla karşı karşıyayız.
Bahçeli ise, Türkiye de yetişen ve çok başarılı bir evladı olan ihsan bey ile ortak karar kılındı. Kendisinin onayı sonrasında 1 ay önce netleşen bu durumu medyaya yansıttık. Türkiye yi çok güzel şeyler bekliyor diyebiliriz..

Ekmeleddin ihsanoğlu biyoğrafisi

Kahire de 1943 yılında doğmuştur. Türk kültüründe batı dünyasındaki ilişkileri ile ilgili islam dünyasında bir çok kitap ve makalelerinden tanıyoruz kendisini. Mısır ayn şems üniversitesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına El ezher üniversitesinde devam etti. Doktorasını exeter üni yapmıştır. İslam dünyasından bildiğimiz ihsanoğlu 1984 yılında profesor olarak görevine devam etti.

2005 tarihinin 1 ocağında islam konferansı örgütü genel sekreteri olan Ekmeleddin bey seçimle göreve gelen birinci türk genel sekreteri olma özelliği ile bütün dünya da kendisini duyurmuştur. Kendisine buradan başarılar diliyoruz, umarım adalet yerini bulur. Güzel Türkiye'miz için 2014 Cumhurbaşkanı kim olacak sorularına da yanıt vermiş oluyoruz. Hakkımızda hayırlısı.

Zurna Sohbet, Zurna Chat, Zurna Sohbet Odaları

Merhaba değerli zurna sohbet kullanıcıları sizlere biraz eski günlerden ve tarihimizden bahsetmek istiyorum. 1996 yılında DaLNET in, #Zurna kanalının kapanmasının hemen ardından Zurna ailesi iş başına geçti. O zamanlar da IRC pek yaygın değildir. Türkiye'de hatta Türk sunucu adına kişisel olarak hiç birşey yoktu. O zaman zurna sohbet odaları kuruldu ve bütün türkler bu IRC portalına girmeye başladı. Bir çok başarılı işlere imza atan zurnacılar tarihe altın harflerle geçti. O dönemin IRC tutkunları, severleri gerçekten bu işten keyif alıyordu. Bir çok bayan arkadaş bulmak için bu sunucuya giren arkadaşların yanı sıra, birde cinsellik kanalları ile ön plana çıkmayı başardı. Zurna tamamen cinsel kullanıcıları ağırlamaya ve onlara hizmet etmeye başladı. Bizler o zamanlar zurna chat yaparken kullandığımız mIRC programları bile özeldi. Türkiye'nin sayılı coderlerinin hepsi bu network ağında mutlaka takılmış ve bulunmuştur. Bir de zurnayı en çok help departmanı ile gündem de tutuyorlardı. Çok başarılı HelpFounder ve help ekipleri gelmişti. Her dönemin bambaşka güzellikleri ve özellikleri bulunmaktaydı. Tek kötü yanı ise neydi biliyormusunuz sürekli olarak para konuşuyordu. Her daim sunucunun satılması veya kiralanmasından korkan kullanıcılar yine mi emeklerimiz çöpe gidicek korkusuyla görevlerine devam ediyordu. Ama gün geçtikce yeni açılan sunucuların hepsi Zurna nın popülerliğini bitirdi. Artık tamamen neredeyse %80 bot ile devam ediyor, sunucunun hiç tadı tuzu hatta profesyonelliği kalmamıştır.

Güldür Güldür Show - Kahkaha

19 Haziran 2014 Perşembe

Bozan Amed'in Savaşçıları Diss To Sivas Rapcileri

Sabri Sarıoğlu Geyikleri,Sabri Sarıoğlu


Siirt,Siirt Sohbet,Siirt Chat,Siirt Sohbet Odaları,Siirt Kızları,Siirtde Gezilecek Yerler

Siirt Sohbet
Siirt Türkiye'de Güney Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan bir ilimizdir.Kışlar çok sert,yazlar ise aksine çok ama çok sıcaktır.Karasal iklimin tam anlamıyla yaşadığını söyleyebiliriz.Tabi ki Siirt'in meşhur fıstığını söylemeden geçemeyeceğim.Türkiye'nin her bir yerinden bu fıstığı almaya gelenler olmaktadır.
Siirt kendi çapında bir ildir.Arkadaşlardan yoğun bir talep oldu ve bu sohbet odasını açmaya karar verdim.Rap Sohbet kalitesiyle Siirtli kardeşlerimize hizmet vermek istiyoruz.Umarım bu hazırladığım sohbet odasını beğenirsiniz.Sohbet kurallarımız çok açık ve net.Küfür,argo ve siyaset içerikli şeyler yasaktır.Sizi rahatsız eden birileri olursa admin arkadaşlarımıza iletebilirsiniz.

Tokat,Tokat Sohbet,Tokat Chat,Tokat Sohbet Odaları,Tokat Kızları,Tokatda Gezilecek Yerler

Tokat Sohbet
Tokat Tokat Sohbet Tokat Chat Tokat Sohbet Odaları Tokat Kızları Tokatda Gezilecek Yerler hepsi bizim sitemizde buyrun bekleriz.Sohbet kurallarının detaylarını admin arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz.

Kelebek Sohbet, Kelebek Chat, Kelebek, Kelebek Script

Arkadaşlar kelebek sohbet dendiği zaman aklımıza çok eski mIRC ler gelmektedir. O zamanlara ait ve insanların hala kullandığıkelebek script vardır. Kelebek türkiye de IRC sunucuları arasında mirc yönü ile marka olmuştur. Bir çok sunucu hala bu yolda devam etmektedir. Eski kelebek chatkullanıcılarının hepsini bir arada tutabilmek ve onlar için sohbet ortamı oluşturmak için bizde bu kategoride yerimizi almış bulunmaktayız. Hepinizin de bildiği gibi biz bütün kelimelerde çok iyi yerlerde olan ve kullanıcı kalitesi bakımından zengin olan bir sunucuyuz. Bir çok userimiz 99Chat alıştığı için giriş yapmak istemiyor fakat arkadaşlar hem görsellik hem de daha fazla kullanıcı için yani sizlere bu ortamı çok fazla kişi ile oluşturmak için bu seçeneği sizlere sunduk. 3 - 4 tane arkadaşımız bu durumdan rahatsız fakat bizlere gelen talepler emin olun ki bu yenilik sayesinde fazlası ile arttı. Bizim tek bir amacımız var girmiş olduğumuz bu ortam da kullanıcı sayısını fazlası ile yükseltmek ve herkesin istek taleplerine karşılık vermek için çeşitli alanlara açılmaktır. Bizim gayelerimiz ve hedeflerimiz eski sahiplerine göre çok büyük ve fazladır. Biz hem birliği sağlamak hem de kullanıcı potansiyelini en yükseklere taşımak için burada kelebek ailesini oluşturduk. Umarım herkes beğenir ve keyif alır..

18 Haziran 2014 Çarşamba

Kızların Numaralari,Kız Telefon Numaralari

Merhaba Arkadaşlar Yalnız Sohbet Odalarımıza Katılıp Bayan Arkadaşlarımızdan Telefon Numarası Alarak Sınırsız Sohbetin Tadını Çıkarabilirsiniz. Yeni Bir Hayata Yelken Açmak İçin

Yalnız Sohbet Chat Odalarımıza Katılabilirsiniz. Katılmak İçin Tıklayınız

İnci Sözlük,İnci Sözlük Chat Odaları

Merhaba Arkadaşlar Sizler İçin yepyeni bir sohbet kanalı daha açıyoruz. İnci Sözlük Chat Odalarında İncici Arkadaşlarınızla Doyasıya Sohbetin Tadını Çıkaracaksınız. Hoş Sohbetler Dileriz

İnci Sözlük Chat Odamıza Katılmak İçin Tıklayınız

Enes Sohbet

Tanıtım Amaclı Olan bir diğer sitemiz Enes Sohbet, Size doyasiye sohbet etmenin keyfini sunuyoruz,Enes Sohbet Giris İcin Tıklayiniz..Sohbetimiz Javasiz Ücretsiz ve Üyeliksiz Gerektirmeden Sohbet etme imkanini sizlere sunuyoruz..Giris İcin Tıklayiniz

Taze Sohbet ♥ Taze Chat

Evet Arkadaslar Taze Sohbet Giris İcin Tıklayiniz.. Ücretsiz Javasiz ve Üyeliksiz Olan Sohbet Chat'a Girmek İcin Tıklayiniz,Taze Chat,Taze Cet,Taze Sohbet,Taze Sohbet Odalari,Taze Xat,Taze Xat Sohbet Odalari ve Tüm Gelistirilmis Sohbet Odalarini Hizmetinize Sunuyoruz, #Ceza Giris İcin Tıklayiniz

Taze Sohbet

Tamamen Tanıtım Amaclı Olan Ve Türkiye'nin Gözde Chat Sitesi Taze Sohbet'e Giris İcin Tıklayiniz, Ücretsiz ve Üyeliksiz Olan Sohbet Odasını Hizmetinize Sunuyoruz,#Ceza-Taze Sohbet Taze Chat Taze Cet Taze Sohbet Odalari Taze Xat Sohbet Taze Winx Chat Taze Fasulye Taze Blogsot Taze.com Taze Net Taze Chat Odalari Giris İcin Tıklayiniz

17 Haziran 2014 Salı

Acun Ilıcalı,Acunn,Acun Ilıcanın Hayatı,Acunn Sohbet,Acun Chat

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı, Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci oğulları olarak, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de doğdu. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir ağabeyi olan Ilıcalı'nın ailesiErzurum'un Ilıca ilçesindendir. İlkokul ve ortaokul hayatı Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda geçmiştir. Kadıköy Maarif Koleji orta bölümünü ve Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nin İngilizce öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. Fakat o okulda okumayıp, televizyonculuğu seçmiştir.
On dokuz yaşında evlenmiş ve bu evlilikten Banu adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Yirmi bir yaşındayken, kızı doğduktan dokuz ay sonra ailesini kaybetmiştir. Daha sonra ilk eşinden boşanmıştır. İkinci evliliğini ise 2003 yılında Zeynep Ilıcalı'yla yapmıştır ve bu evliliğinden ise Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna sahiptir.2013 yılında ise sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan Melisa adında bir kız çocuğu olmuştur.Acun Ilıcalı,Türkiyede yaptiği proğramlarla sevilen bir isimdir. Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O ses Türkiye proğramlarıyla izlenme rekoru kırmıstır.Sizin icin actiğimiz Acun Sohbet İcin Tıklayiniz

Seviyeli-Samimi Arkadaslık Sitesi

Arkadas Sohbet
Ceza Sohbet Seviyeli,Samimi Arkadaslık ve Dostluğun Tek Adresi, Sitemiz Javasız Olup Üyelik Gerektirmeyen ve Ücretsizdir Bir Sitedir. Keyifli ve eğlenceli sohbet edeceğiniz tek adres Ceza Sohbet-Chat Hos Sohbetler Diler ...

Geyik Chat,Geyik Chat Sohbet Odaları

Geyik Chat Odaları ve Yalnız Sohbet Odaları Tek Bir Çatı Altında Bu adreste toplanıyor

Odamıza Girmek İçinTıklayınız

14 Haziran 2014 Cumartesi

Liseli Chat

Liseli Sohbet-Chat

Sagopa Kajmer-Kanvas

   

Sagopa Kajmer - Kanvas İzle Dinle Oku

Sagopa Kajmer - Kanvas

Türkçe Remix En İyi 2014

Türkçe Remix En İyi 2014

     Türkçe Remix En İyi 2014


Daddy Yankee - La Nueva y La Ex Sözleri Çevirisi

Daddy Yankee - La Nueva y La Ex Sözleri Çevirisi 

Sagopa Kajmer Ft Illa Ills

Sagopa Kajmer Ft Illa Ills için Beat
Sagopa Kajmer Ft Illa Ills için Beat

Melankoli Duman 2014 Mp4 İndir

Melankoli Duman 2014

       Melankoli Duman 2014


Melankoli yaşayana anlamlı elbette. karşısındakine saçma gelir. paylaşmaya çalışırsın hislerini yoğun hüzün kokan o cümleleri duydukça karşındaki panikler. "ne oluyor? bir sorun mu var? ben bir yerde yanlış mı yaptım?" düşüncesi ile acımasızlaşır. anlamaya çalışmaz, dinlemeye yanaşmaz, üstüne üstlük size o anki duygu durumunuzun gereksizliği ve anlamsızlığı üzerine cümleler sarf etmeye başlar. oysa sen zaten o an o hüznü o çaresizliği yaşamak istersin, bile isteye yaşarsın. o akılcı yaklaşımlar çok anlamsızdır zira sen zaten bilirsin bunları. "bi bıraksanız da yaşasam, ya da sen sadece anlamaya çalış, ortak olmaya çalış hemen ben ne yaptım paniğini yaşama" diye bağırmak istersiniz







Melankoli Duman 2014 Mp4 Tıkla İndir




Melankoli Duman Şarkı Sözleri:

Özledim seni harbiden
Aklıma da düşüverir aniden
İçince açılınca

Bekledin sana gelmedim
Geceleri gönlümü eğledim
Uçunca uyuşunca

Söyledin seni duymadım
Leylaya mecnunu oynadım
Sevince sevilince

Anladım ki yanılmışım
Öylesine yılana sarılmışım
Sen ölünce gömülünce..

eFeCaN [Güneydoqu Familya] - Yok Kürtlükte 2014




Gırtın CaneTe Kırın Zindane
Zalım Wi Adalet Halem Nızane
Rıyeme Gırtıne Re naDın Jımera
Dayem Destem ßıqRe Ez Nıkarım Vana

-Gırot Canetı Eşt Zından Day
Zalım In Adalet Niozın Halemın
Gırot Riyerma Rıyer Nidun ma
Day Dest mı Têpiş Ez Nişken Yınêr

Daye Derdemın Gırane Daye Kes Halem Nızane
Daye Rıyemın Gırtıne Daye Zulum Dıkın Mera
Çennn Sal ßu Em HasReTmane ßeje Kurßan Daye
naqeRın Ezu Te ßehewra Xeliya Amedê

-ßıraTi Tınne Daye . Azadi Tınne Daye
Zalım Adalet ßernaDe Kı dıqRe Dawe zindanê
Dıßen ew İsyana Cıye Em Hakline Jıßo Xade
Kes Nızane Haleme-Daye Daye Daye Daye

-Kürdüz İnKar Etmedik Kürdüz Türkü Söwmedik
Kürt . Türk Ayrımına EnqeL Olanda ßizdik
ßiz GüneŞin Doqduqu Doqunun Öz EwlarıtLarıYız
-Yazdıqımız Hic ßi Sözü Kin iLe Söylemedik

-Simdi Sorun ßu Deil Simdi Susun Dinleyin
-Simdi Sorun Rap Deil ßi OtuRup Düsleyin
O KadaR Sorun waRki ßilmem Hanqisini Söyliyim
Yazacaqm ßıkmadan weRirSe Raßßimiz İzin

Licede var Katliam Rojavada Katliam
Uluderede Katliam Filistinde Katliam
waR Maden Ocaklarında Göcük Dißinde KaLan
-Aynı zamanDa MısıRda .. waRRR İdaaam

-Laf Yapmayın Artık Yeter Gösterin İcraat
Kuldan ßisey ßeklemeyin Allah weRir Mükafat
-Mülakatlara ßakıLırsa Kardeşlik Gelmiş
Alın Yine Kan Dökülüo Lan nerde Kardeslik

ßiz Sokakta Görüoruz ße CıpLak Gezen İnsanlar
ßiz Gördük Kumar İcin Araßa weRen İnsanLar
EşarpLı aßLasına Cıplak GözüyLe ßakanlar
ßiz Gördük Namusu İcin Adamlara Sıkanlar

Yok Adalet Cok Felaket Hatsafhada waR metanet
Işıkları Kapanan SokakTa-İşlenir Cinayet
Kardeş Kardeşin Katili ßilirsiniz Kaßili
Müfredatına Girmiom İzleyin O Gerceqi

Yok Kürtlükte ßirinin Ana ßacısına Söwmek
Yok Kürtlükte ßirinin Namusuna Dil Uzatmak
Yok Kürtlükte Kardesi KaLLeş Uqruna ßırakmak
Yok Kürtlükte . Yok Kürtlükte Yok Yok Yok Yok

-Acın Simdi Kafesleri Ucsun ßütün Kuslar
Kırın Simdi ZincirLeri Kurtulsun Tüm Mahkumlar
ßarıs Anneleri İcin ßarış Gelsin Kalsn Kâr
doqu ßatı Kuzey Güney hep ßirlikte Ya Allah

Ya ßıraTi Ya Mırın Ya Azadi Ya Mırın
Ya Aşiti Ya MırınYa Serfirazi Ya Mırın
Ya Kardeşlik Ya Ölüm Ya Özqürlük Ya öLüm
-Ya ßarış Ya Ölüm . Ya Zafer Ya Ölümmmm

ben Memleket Hastası-ßen Diyarßakır Aşıqı
ßen ßi Kürdün Cocuqu-ßen ßu üLkenn Ewladı
ßen Doqunun eFeSiYim SewqiLimse Amedim
Nefretim Yok Hic Kmseye Tüm herkesle Kardesim

Ayşe Ozyilmazel - Sabikali

Ayşe Özyılmaz el su gibi gel dinle

Mega Holdings,Mega Holding Nedir,Mega Holdings Bilgiler

Mega Holdings Nedir ?

İnternet çağında bireylerin sanal platformda bir eve sahip olmalarını sağlıyoruz. Amacları gelişen teknoloji ile çağa ayak uydurabilen bir nesil oluşturabilmek. İnsanları internet ve web siteleri konusunda bilinçlendirmeyi ve tüm dünyada Mega Holdings müşterilerinin zenginlik ve refah içinde yaşayabileceği bir iş kurmalarına yardımcı olmayı hedeflemek. Bir web site bir insanın hayatını değiştirebiliceğine inanan bir kurulus.
Günümüzde internet cep telefonlarımıza kadar girmiş durumda. Hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen internet üzerinde; insanların kendi kimliklerini yansıtabilecekleri, kendi markalarını oluşturabilecekleri ve dünyadaki diğer insanlara değer katabilecekleri, kişisel web siteleri ile sınırsız bir dünyanın kapılarını sonuna kadar açabiliyoruz. En başta bireysel olarak internet üzerinde bir yer sahibi olmanın gelişen dünyanın gerektirdiği bir zorunluluk olduğunun farkındayız.

13 Haziran 2014 Cuma

Efecan & Serzenish - İki Dost [ Yeni Parça ] 2014 [ Bomba Track ]

EFeCan - [ Diss To Arsız Bela & Sivas Rapçileri] 2oı4 HD Video

Efecan - Mapus Show ( Diss To Piyasa ) 2014 YENİ

58 Misli 7 - Sanjar - Yıkım Başlasın [ Diss to Efecan ]

Hande Yener - Alt Dudak,Hande Yener Yeni Albüm,Hande Yener Full Dinle

Fm Sohbet, Fm Chat, FM

Sitemiz üzerinde sohbet ederken bir yandan da yeni trend olan fm sohbet olarak adlandırdığımız radyo sohbetini aktif etmiş bulunmaktayız. Site üzerinde online olarak hem chat yapıp hemde radyo dinlemek istemezmisiniz? Üstelik binlerce insanın dinlediği bu kaliteli radyoda site üzerinden online olarak sevdiğiniz insanlar için güzel parçalar talep etmeniz hoşunuza gider diye düşündük. Arkadaşlar fm nin bir çok anlamı vardır. Bayan erkek anlamına gelmektedir birde radyo anlamına gelmektedir. Bizim kullanma amacımız global radyo sitesini bütün herkese fazlası ile dağıtmak ve paylaşmaktır. Arkadaşlar bizlere sevdiklerinize bu siteyi paylaşarak destek olabilirsiniz. Unutmayın ki bize her destek olan arkadaşlarımız fazlası ile kazanmaktadır. Bütün Ceza Sohbet ailesi bu konuda bizleri güzel bir şekilde uyardı. Hocam bu şekilde bir çalışma bütün arkadaşlarımız tarafından beğenilir. Çünkü biz sadece web üzerinden sanalaleme giriş yapıyoruz ve bütün herşeye kullandığımız client sayesinde ulaşabilirsek daha çabuk gelişebiliriz emin olabilirsiniz dediler. Bizde bunun üzerine hemen bir çalışma başlattık ve DJ kanalını aktif ettik. Siz de kaliteli bir Dj im ve aranızda yer alıp sevenlerimize parçalar çalıp coşturmak istiyorum diyorsanız hemen Fm Chat ailesine girerek bizlere katılabilirsiniz..

Beşiktaş Sohbet, Beşiktaş, BJK, Beşiktaş Sohbet Odaları

Sevgili sohbet userlerimiz yine yeniden merhabalar. Beşiktaşlı bütün kardeşlerimiz için biraz tarihimizi anımsamak istedik. Bin dokuzyüz üç tarihinde kurulan Beşiktaş Jimlastik Klübü BJK amblemi ile Türkiye futbolunun önde gelen isimlerindendir.
Bizler beşiktaş sohbet kullanıcıları olarak takımımıza tam destek verebilmek amacı ile sanalalem üzerinde taraftarları buluşturmak istiyoruz. Bu konuda sizlerden bir kaç taleplerimiz olucak. Takımımızı her konuda desteklemek isteyen ölümüne beşiktaşlı olan kullanıcılarımızın olduğunu çok iyi biliyoruz.
Tarihimizi asla unutmadan sürekli olarak güncel ve maçlar hakkında görüşüp konuşmak ve hatta bilet satımları için bile Beşiktaş sohbet odaları kategorisinde yer alan herşeyden faydalanabiliriz. Yeni futbolcularımızın t-shirtleri vs herşeyini burada bulabilme imkanımız doğmaktadır.
Sizler de beşiktaş takımını tutuyorsanız henüz geç kalmış değilsiniz arkadaşlar. Bize katılıp kombine biletlere sahip olabilirsiniz. Veya beşiktaşlı olan arkadaşlarımızla online ücretsiz sohbet edebilirsiniz. Hatta ve hatta var olan bütün maçların oynanacak maç tarihlerine kadar herşeyi öğrenip gerçek bir beşiktaşlı olabilirsiniz.
Sitemiz üzerinde herşey ücretsizdir tek beklentimiz dilden dile dolaştırılmasıdır. Diğer kullandığımız bir tabir ise çarşı sohbet olarak bilinir arkadaşlar. Bildiğiniz gibi taraftarların bir çok isimleri vardır. Özellikle herkesin dilinde olan çarşı herkese karşı! cümlesini hafızalara kazıtmışlardır. Buradan bütün beşiktaş camiasına sevgi ve saygılar sunuyoruz..

Sabah Chat, Sabah Sohbet, Sabah

Arkadaşlar sabah kalktığımız zaman sohbet etmek insanın bir yandan zihnini açsa da bir yandan saçmalama moduna girmesi kaçınılmaz oluyor. İnsanın henüz sabah sohbet edeceği zaman afyonu patlamaması, karşısındaki insana istemeden de olsa ters tepki verebilme ihtimali çok yüksek oluyor. Bu sebep ile insanlar sabah kalktığı zaman hemen bilgisayar karşısına oturmamalı. Önce bi elini yüzünü güzelce yıkamalı imkanı varsa güzel bi kahvaltısını yapmalı ondan sonra keyif için bu bilgisayarın karşısına geçmeli. Onun dışında sevdiği dostlarına bile istemeden zarar verebilir. Bunu neden sizinle paylaştım hemen kısaca anlatmak isterim. Geçen sabah beni uykudan kaldırıp acil bilgisayara çağırdılar. Bende hemen geldim ama sersem gibiyim uykuluyum. Bir kaç işlem yapmam istendi bulunduğum ortamda yetkili olduğum için. Bende uykulu iken yanlış işlemler yaparak bir çok şeyin zarar görmesini sağladım. O yüzden sabahları daha açılmadan asla bilgisayarda bulunmamak gerekiyor. Çünkü insanın beyni henüz tam olarak algılayamaz ve ister istemez böyle tepkiler verebilmektedir. Sabahları genelde en tatlı şeyler bizim mekan olarak adlandırdığımız yerde bir çok bayanın karşılaması ile güzel hal alıyor. Fakat tabi kendimizi bildiğimiz ve bilinçli bir şekilde buraya girmeliyiz ki istemdışı hareketlerimiz bulunmasın. Sabah Chat yaparak kendimizi motive edebiliriz arkadaşlar.

12 Haziran 2014 Perşembe

Avusturya,Avusturya Sohbet,Avusturyalılar,Avusturya Tarihi,Avusturya Kızları,Avusturya

Avusturya Sohbet
Evet arkadaslar Alfabetik olarak Dünya turuna bugün 2. durağimiz Avusturya,Avusturyayı tanıyalim,Avusturya (Almanca: Österreich  ya da resmî adıyla Avusturya Cumhuriyeti, (Almanca: Bu ses hakkında Republik Österreich Orta Avrupa'da denize kıyısı olmayan, dokuz eyaletten oluşan ülke. Batıda Lihtenştayn ve İsviçre, güneyde İtalya ve Slovenya, doğuda Macaristan ve Slovakya, kuzeyde ise Almanya ve Çek Cumhuriyeti ile komşudur.ve Son olarak sizin icin actiğimiz Avusturya Sohbet odasiyla Avusturyali arkadaslar bulabilme imkani sunuyoruz,

Almanya,Almanya Sohbet,Almanya Tarihi,Almanya Kızlari,Almanyada Gezilecek Yerler

Evet arkadaslar, Dünya'yı alfetik olarak tanıyalim,Turnemizin ilk duraği Almanya,Almanya
Almanya Sohbet
Almanya (Almanca: Deutschland, /ˈdɔʏtʃlant/) ya da resmî adıyla Almanya Federal Cumhuriyeti (Almanca: Bu ses hakkında Bundesrepublik Deutschland ; /ˈbʊndəsʁepuˌbliːk ˈdɔʏtʃlant/), Orta Avrupa'da bir ülkedir. Kuzeyinde Kuzey Denizi, Danimarka, ve Baltık Denizi; doğusunda Polonya ve Çek Cumhuriyeti; güneyinde Avusturya ve İsviçre; ve batısında Fransa, Lüksemburg, Belçika, ve Hollanda bulunur. Almanya 357.021 km²'lik bir alanı kaplar ve ılıman iklim kuşağının içinde yer alır. 81,5 milyonun üzerindeki nüfusu ile Avrupa Birliği'nin en büyük nüfusa sahip ülkesi konumundadır. Ayrıca en çok göçmen barındıran üçüncü ülke konumundadır.Son olarak sizler icin actiğimiz Almanya Sohbet odasiyla Almanlarla Sohbet Etme imkani sunuyoruz,

Kandil Mesajları,Kandil Sözleri

Herkese Hayırlı Kandiller.Sizler için en güzel kandil mesajlarını ayarladık.Hepsi Yalnız Sohbet farkıyla sizlerle:
 
Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!
 
*|* İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.
 
*|* Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..
 
*|* Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..
 
*|* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.
 
*|* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
 
*|* Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
 
*|* Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.
 
*|* Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.
 
*|* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.
 
*|* Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.
 
*|* Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...
 
*|* Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..
 
*|* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...
 
*|* Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.
 
*|* Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..
 
*|* Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah'ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.
 
*|* Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...
 
*|* Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...
 
*|* Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa