Ceza Sohbet



Sohbete Katılmak için Boşluğa nickinizi yazıp giriş yapınız

3 Haziran 2014 Salı

Bir Kızı Etkilemenin Yolları,Kız Tavlama Yolları,Kızları Etkileme Yolları

1-Tanımadığın bir kızla nasıl tanışıcam diye geçiriyorsun içinden değilmi ? Selam , Merhaba desem - aa acaba benim hakkımda ne düşünür diye bir düşünceye kapılırsın ve bu kaRamsarlık seni içten içe yer.Öncelikle kesinlikle Kendine güvenmelisin ve özgüvenin olmalı.. 

2-Bi kızla tanışmak için ortak arkadaş lazım.Arkadaşın senin tanışmak istediğin kişiyle gezerken , yanlarına gidip selam dersin O kişiyle konuşursun işte Espiriler yaparsın ve onu etkilersin.Tabi bunu herkez yapamaz.Maalesef her yiğidin harcı değildir.. 

3-Baktın abi ortak arkadaş yok , O zaman tek olduğu bir zaman git yanına yavaştan yaklaş , Merhaba de ve ortak konu bulmaya çalış .. Kız senden sıkılmazsa kesinlikle işe yarar.Bi süre idare et güldür ve göz temasından kesinlikle kaçınma . Çokta samimi olma bazı kızlar bundan pek hoşnut olmayarak senin itici, yalaka , Yılışık biri olduğunu düşünerek senden kaçarlar.ORTASINI BULMAK SANA KALMIŞ HACI.. 

4-Nedir bu ortasını bulmak ? İşte bu orta bu orta yokmu .. Hiç kolay değildir kendisi en zor matematik problemlerinden bile daha karışıktır.Her kızda işe yaramaz Öncelikle ortayı bulmak için bu kızın Kişiliğini , karakterini öğrenip ona göre davranmak ilerlemek ve onun senden etkilemesini sağlamak lazım. 

5-Ortasını buldunmu hiç bir sorun olmaz . Bir süreden sonra kız sizden hoşlanmaya başladığı zaman Biraz soğuk davranmayı başlayın ama dediğim gibi ortasını bulun fazla soğuk davranırsanız hiç konuşmaz.Biraz soğuk olursanız sizin cool birisi olduğunuzu düşünür ve sizi elde etmek için gayret göstermeye özen gösterir. 

6-Son olarak Kesinlikle kendinizi her gün geliştirin . Özellikle mizah dUygunuzu espri kabiliyetinizi ve bir çok özelliğinizi Unutmayin ki KIZLAR(KADINLAR) NARİN BİR ÇİÇEKTİR VE SİZDE ARISINIZ EĞER AZ POLEN ALIRSANIZ AZ BAL YAPARSINIZ(İCRAAT, GETİRİ , İNSANIN EGOSUNA BAĞLI KARMAŞIK DUYGULARI VE ETKİLEME BİÇİMLERİNDEN KAYNAKLANAN BAZI SORUNLAR NEDENLER VEYA ÇÖZÜMLER ) ÇOK ALIRSANIZ BAYARSINIZ.. Dediğim gibi ORTA'sını bulun..Ortasını bulmak size kalmış.Ayrıca kesinlikle kendiniz olun ve insandan insana değişmeyin.. Çok uzun yazmak istemedim.Danışmak isteyen Ö.m atabilir.  Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazamıyorsanız bilgi aşağıda.

- Eğer google üyesi değilseniz.

Adı/Url seçeneğini seçiniz.
- Adı/Url seçeneğini girdikten sonra yorumunuzu yapabilirsiniz.